Over Echte Voetballers
FAQ
Spelregels
Adverteren
Gebruikersvoorwaarden
Privacybeleid
Pers
Contact

Over Echte Voetballers

Echte Voetballers stelt zich ten doel het voetbalplezier van spelers en hun fans te vergroten. Voetbalplezier beleef je samen, bij het bestaan van respect en sportiviteit. Deze waarden zijn niet alleen op het voetbalveld van grote betekenis, maar ook op het platform van Echte Voetballers. Gedraagt iemand zich onsportief, dan kun je dit via een meldknop kenbaar maken. Wij zullen dan de situatie beoordelen en op passende wijze optreden.

Echte Voetballers wil de wereld verbeteren door voetbal. Voetballen verbindt. De sport geeft plezier en heeft alles van het echte leven in zich. Je wint wedstrijden en je verliest wedstrijden. Voetballen gaat om presteren, samen en individueel, en het beleven van mooie momenten. Door te trainen en goed samen te werken kan een speler en zijn/haar team tot een betere prestatie komen. Door te ervaren en te leren kan iemand een mentale groei doormaken. Voetbal is dus behalve een prachtige sport ook een uitstekend middel voor persoonlijkheidsontwikkeling.

Echte Voetballers vindt dat in een betere wereld behalve respect en sportiviteit ook eerlijkheid, authenticiteit en passie belangrijke waarden zijn. Echte Voetballers wil mooie voetbalmomenten zichtbaar maken, de sociale samenhang binnen voetbalclubs vergroten, actieve sportbeoefening en een gezonde levensstijl bevorderen en natuurlijk het amateurvoetbal promoten. Daarnaast verbindt Echte Voetballers eerlijkheid, authenticiteit en passie aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit komt onder meer tot uitdrukking in de belofte dat een deel van de winst van het bedrijf in maatschappelijk waardevolle projecten wordt geïnvesteerd. Respect heeft behalve op de mens ook betrekking op natuur en milieu. Echte Voetballers weegt in zijn zakelijke beslissingen deze beide aspecten nadrukkelijk mee.

Echte Voetballers heeft inkomsten uit reclame en advertenties nodig om zijn platform aan voetballiefhebbers te kunnen aanbieden. Bedrijven die zich aan Echte Voetballers willen verbinden, dienen onze waarden te onderschrijven. Wij zullen bijvoorbeeld geen producten aanprijzen die niet bij een gezonde levensstijl passen.

Delen met...